21 Ocak 2015 Çarşamba

Masaüstü vakum makinesi Mv20 model

Vakumlama nedir,  avantajları nelerdir ?  
      Gıda muhafazalarında uygulanan tüm yöntemlerin ortak amacı şudur , Gıda daki mikrobiyolojik ve enzimatik değişimleri engellemek yada sınırlamak.
      Vakumlama ile negatif basınç etkisi oluşturularak  gıda üzerindeki Aerobik mikrobiyolojik aktivite minimum seviyeye düşürülür.
      Vakumlama  ; Maddeyi çevreleyen atmosferik havanın uzaklaştırılarak negatif basınca maruz bırakılma işidir. Vakumlama  kurutma, ısıl işlem, soğutma vb muhafaza teknikleri diğer Gıda katkı maddesi kullanılmaksızın gerçekleştirilir.Vakumlama  doğaldır , yaygın ve ucuz dur. Novivac Vakum makinesi ile paketlenmiş ürünler dış koşullardan etkilenmeyecek şekilde izoleli albenili bir yapıya da sahip olurlar.
  

Vakum makinesi Mv 20 Model 
TEKNİK ÖZELLİKLER
Ölçüler Dış                           :60 x 60 x 45 cm
İç Hazne Ölçüsü.                  :36 x 47 x 12 cm
Dikiş plakası ölçüsü           :47 cm x 2 Adet
Ağırlık (Brüt)                       :70-75 Kg 
Dış Gövde ve Hazne          :Paslanmaz AISI304 Krom Çelik
Çalışma Gerilimi.                :220 V 50-60Hz
Güç Tüketimi.                     :1 kW
İşlem süresi(Ort.)                 :20 saniye / İşlem
Kontrol Panel                      :Elektromechanic ,Otomatik zaman kontrolü
Üst Kapak                            :Şeffaf  pleksiglas akrilik

 vakum makinesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder